Forum o kralježnici

Posjetite forum na kojem možete pronaći više od 860 tema sa 14000 poruka većinom o kralježnici. Pridružite se na forumu, postavite pitanje, zatražite savjet ili napišite vaše iskustvo koje će pomoći drugima. Klinite na donji link

> Kraljeznica.com forum <

Poslovice o zdravlju

Poslovice i mudrosti

Kraljeznica.com

Ocjena: / 4
LošeOdlično 
| 25.02.07 |ZBOG ČEGA KRALJEZNICA.COM?

Postojeće stranice su osobne prirode ali sa željom i ciljem da na ovoj adresi budu stranice udruge koja bi se bavila zdravstvenim problemima vezanim uz kralježnicu i unapređenjem zdravlja kralježnice.

Kralježnica je stup koji nas povezuje od glave do pete u jednu cjelinu. Nažalost o kralježnici razmišljamo tek kada počnemo osjećati tegobe i zdravstvene probleme. A problemi se pojavljuju prije ili kasnije jer na kralježnicu utječemo svakodnevno bez obzira da li hodamo, sjedimo, ležimo, trčimo ili stojimo. Pogotovo danas kada većinu vremena provodimo u automobilu, pred računalom i televizorom.

Zbog vlastitih zdrastvenih problema i operacije protruzije diska, ali i čestih pritužbi prijatelja i poznanika na probleme s kralježnicom, vjerujem da se putem kvalitetnih internet stranica može pomoći svima koji imaju probleme s kralježnicom kroz informacije i razmjenu iskustava. Dodatno web stranice i akcije udruge trebale bi promovirati brigu o zdravlju kralježnice i poticati na vježbanje i aktivnost.

Nadam se da ćete na stranicama pronaći korisne informacije, a svakako preporučujem posjetu foruma na kojem možete postaviti pitanje i razmjeniti iskustva s drugim članovima foruma.
Na forumu se nalazi više od 7000 poruka i 450 rasprava o kralježnici.
Neke od tema s foruma
:
"Reforma" zdravstva
Tablete protiv bolova
Život nakon operacije
Operacijsko lječenje u Dubrovniku
4 doktora( 3 Specijaliste) 4 razlicite dijagnoze
SPINAL CORD STIMULATION-KBC "REBRO" dr CHUDI
Koliko je psihičko stanje bitno prilikom odlaska na operativni zahvat
Liječenje kralježnice ozonom
Višak kilograma i vježbe
Opravdanost operacije ukoliko nema neurološkog deficita
Stol za trakciju kralješnice


POSJETITE FORUM NA SLJEDEĆEM LINKU: KRALJEŽNICA FORUM

 

 

 

 

Ažurirano Nedjelja, 12 Prosinac 2010 02:37
 

Pretražite stranice i forum

Anketa

Iz kojeg razloga tražite informacije o kralježnici?
 

Zašto forum?

Vjerovatno najbolji opis
"Svi mi, bez obzira na različite dijagnoze, simptome i ograničenja imamo jednu zajedničku crtu, a to je da imamo "bolest" koja će nas ograničavati do kraja života i zbog koje iz temelja moramo promijeniti svoj stil i način života. To je teško. Vani u svijetu, a i u HR za neka druga oboljenja postoje udruge potpore. Mi imamo ovaj forum. Srećom, naša "bolest" nije smrtonosna, postoje i mnogo gore, ali promjene koje moramo napraviti padaju teško nama i našoj okolini. Teško je imati 30 godina, biti mlad i pokušati objesniti svom djetetu od 3 godine da mama ne može u park...
"
Link na čitavu poruku na forumu